Användarröster

Mastercare Mini

“Kära Karin,

ville bara skriva och tacka för din vänliga hjälp med att välja Mastercare mini. Det har verkligen varit en välsignelse. Jag kan lägga den i lastbilen när jag reser och när jag anländer använder jag bagagevagnen och går direkt upp till hotellrummet. Den är tillräckligt liten för att jag inte behöver mycket utrymme för att använda den, och när jag är klar fälls den ihop och ur vägen. Efter en lång dag av körning eller arbete på jobbet känns det så skönt att luta sig tillbaka och låta ryggen sträcka sig och slappna av. Jag ser verkligen fram emot mina några minuter varje dag på Mini! Faktum är att när jag är hemma lämnar jag den uppställd i sovrummet och använder den flera gånger om dagen. Mest före sänggåendet och på morgonen. Jag ville bara berätta hur mycket jag tycker om Mastercare Mini och hur tacksam jag är över att ha hittat den”.

Uppriktigt tack och bästa hälsningar,

Kurt.
augusti 2010

“Jag köpte min mini medan jag väntade på ett möte med en läkare, vilket var två veckors väntetid. Tja, jag har sedan dess avbokat Dr. appt och mår bättre än jag någonsin har känt i mitt liv, smärtan är borta och jag” Jag står faktiskt rakare (bättre hållning) Det hjälpte inte bara att bli av med smärtan, det ger mig också välbehövlig stretching. Tack för att du gjorde en fantastisk produkt! Nu kan jag gå ut med de stora hundarna igen!
Tack!”

Carolyn Keene
Glad husdjurspassning
“Älska och bry dig när du inte är där”
oktober 2008

Information:

Genom att göra dessa vittnesmål, referenser och artiklar tillgängliga, betyder det inte automatiskt att Mastercare AB rekommenderar eller godkänner någon av dessa anläggningar och deras behandlingsmetoder... Det är deras kommentarer och rekommendationer av Mastercare-produkter som vi vill lyfta fram!

Intresserad av att köpa en ryggbänk?

Andra användarröster