Användarröster

Privat

Jerker Berg
På grund av att Jerker är förlamad från midjan och ner, orsakad av en flygplanskrasch, använder han en "säkerhetsrem" runt benen när han använder Mastercare Back-A-Traction.

Hej kära vänner,

Jag tänker mest på er varje dag och känner djup tacksamhet för att ha Mastercare-bordet för att hålla mig i form. Utan den hade jag förmodligen varit på långtidsvård för länge sedan, eller åtminstone blivit förd som en jojo in och ut från sjukhuset. Jag skulle nog också tvingas till någon operation i både händer och rygg.

Jag tappade känslan i några fingrar på höger hand för några år sedan; det var något i nacken som behövde opereras, sa läkaren. Men oddsen för återhämtning var bara 50 %, så jag tackade nej och började använda tabellen mer regelbundet. Jag tror att det är det som har räddat mig under de senaste åren, det har i alla fall inte blivit värre så jag klarar mig varje dag. Jag har även Eric som masserar mig var 3:e vecka och ibland oftare.

vänliga hälsningar
Jerker Mountain
19 april 2010

Vår kära vän, Jerker Berg, gick bort 2014 vid 74 års ålder.
Vi är tacksamma över att ha känt honom och värdesätter alla minnen av honom!
Han gav oss många insikter om hur man använder Mastercare och var idégivaren att tillverka Model B – för enklare åtkomst från sin rullstol.
Han var fast övertygad om Mastercares fördelar i över 25 år!

“På inrådan av min osteopat köpte jag ett inversionsbord. Jag valde MASTERCARE som är lätt att förvara i en lägenhet och som jag kände mig trygg med. Efter några veckor med ett dagligt träningsprogram, och fler gånger om det behövs efter enstaka fysisk träning , min ryggsmärta har minskat och min ryggrad (som har varit som ett dragspel) har återhämtat sig dramatiskt, och detta utan kamp.

Jag har precis köpt ett andra MASTERCARE-bord till min sekundära bostad eftersom jag inte längre vill vara utan dessa övningar som ger ett välbefinnande för både kropp och själ.”

Madame Orbaïceta
Frankrike – maj 2009

Peter Sipos med sin bänk

“Jag tror att varje träningsanläggning, gym och privat hemmagym borde vara utrustade med denna mirakulösa maskin! Grattis till Mastercare!”

Peter Sipos, kompositör, förklarar: “Jag är 54 år gammal, bor i Montreal, Kanada. Hela mitt liv var jag musiker och kompositör. Jag tillbringade de senaste 10 åren med att skriva musik exklusivt för musikteaterproduktioner.

Min första musikal om Jeanne d’Arc var en stor succé i Montreal och i Quebec City, 1995-97. Mitt nya projekt, en musikal baserad på berättelsen om Robin Hood, kommer att ha världspremiär i Seattle WA i december 2004.

Att vara kompositör innebär att sitta mest hela tiden, antingen vid pianot eller vid datorn, och orkestrera och skriva hundratals sidor noter. Även repetitioner och auditions är “sittjobb”. Mitt arbete började naturligtvis ta ut sin rätt på min rygg och ryggmärg. Smärtan blev värre för varje år som gick.

En dag, när jag var i Miami, Florida, upptäckte jag en butik som heter “Slappna av i ryggen”. Där såg jag för första gången Mastercare Inversion Table. Jag gav det ett försök och det fick mig att må väldigt bra. Jag gick tillbaka några gånger till och försökte igen och igen. Jag provade det, älskade det och köpte det direkt.

Sedan dess använder jag den två gånger om dagen, varje dag. Min smärta i ryggen minskade till nästan noll, min huvudvärk är borta och hela mitt allmänna hälsotillstånd och välbefinnande förbättrades till 100 %, tack vare min Mastercare Inversion Table.”

Jag ville skriva och berätta att jag verkligen uppskattar din snabba hjälp under de senaste åren med att skicka delarna till mig för att ta hand om några mindre reparationer på min utrustning. Det betyder mycket för en person att veta att de kan lita på att ett företag håller ens utrustning i toppform.

Jag köpte mitt Gravity Traction Table för cirka 17 år sedan. Jag blev bekant med den genom en demonstration av en av era representanter på vår Statsmässa. Jag har ett problem med min rygg som kallas spondylolistes. Den sista kotan i min rygg glider fram och det gör att ryggen värker mycket av tiden. Jag använder Gravity Traction Table för att sträcka ut det området och det hjälper till att lindra smärtan och trycket i det området av min rygg. Jag måste också göra övningar som rekommenderats av rehabiliterings- och ortopedläkare för att stärka min rygg. Några av dessa övningar kan jag göra på Gravity Traction Table.

Jag har sett billigare modeller av dragbord från andra företag, men de verkar inte vara lika robusta som den jag köpte från Swedish Backcare System, Inc. Jag har varit väldigt nöjd och nöjd med den här utrustningen och tacksam för att jag har den att hjälpa till att hålla min rygg från att försvaga mig och låta mig leva ett ganska normalt liv.

Vänliga hälsningar,
Rev. R. Ziebell
14 april 2009

“Det är väldigt få produkter som jag har varit entusiastisk över som min Mastercare ryggbänk.

Jag har haft ont i nedre delen av ryggen hela livet. Jag har gått igenom omfånget av kiropraktiska behandlingar, sjukgymnastik, följt av några operationer. Jag kunde i bästa fall bara klara av tillfällig lindring. Det verkar som att min rygg ständigt skulle falla ur linje, även om jag anpassar den varje dag genom ett ansträngande träningsprogram.

Jag var nöjd från första början med MASTERcares inversionsmaskin. Det höll fast vid konceptet att använda sin egen vikt i en gravitationsfri miljö för att åstadkomma en snabb omställning av ryggraden.”

David B Kohler, 2008

“Jag vill skriva och dela med mig av vad detta underbara ryggvårdssystem har gjort för min fru och mig själv.

Jag reser mig längre går rakare och känner mig mycket bättre. Om jag får ont går jag och (säger min fru) hänger en stund. Jag går, vrider mig, rör mig upp och ner mycket lättare än jag brukade. Jag brukade göra ont när jag flyttade huvudet för att se bredvid mig när jag körde i trafiken, det händer inte längre.

Att göra övningarna på bordet i 15 och 35 graders lägen har fått mina nackmuskler att svara utan smärta. Min frus knän gör inte ont längre. Vi är övertygade om att övningarna och stretchingen som orsakar nytt blodflöde till dessa områden gör oss mycket starkare när vi blir äldre. Det finns inget sätt att vi någonsin kommer att vara utan Master Care System. Vi använder det mest varje dag. Det är ett stort plus för oss!”

Dale Rule, 2008

“Efter åtta månaders individuell behandling med Mastercare har all min gamla smärta försvunnit, och är bara ett minne nu.”

Ingrid berättar: “Efter ett fall under min barndom led jag i många år av konstant smärta i praktiskt taget hela kroppen samt svår ansträngningsastma. Jag kunde knappt lyfta en liter mjölk och var helt beroende av familjen. När jag kom i kontakt med Mastercare Back-A-Traction blev jag nyfiken och bestämde mig för att ge det ett försök”.

Efter bara 10 dagar försvann hennes ansträngningsastma för gott och två månader senare kunde hon lyfta så mycket som 25 kilo. Smärtan är helt borta idag. “Det är viktigt att ta djupa andetag mellan varje övning. Det var när jag upptäckte sambandet mellan andning och varje övning som de verkliga förbättringarna skedde”, betonar Ingrid.

“Jag hade lidit av akut ryggsmärta i 33 år.”

“Då kom Mastercare till undsättning! Om du inte någonsin har lidit av ryggsmärtor kan du inte ha någon aning om vad det innebär att vara fri från det!”

Magnus Yngve

“Utan Mastercare Back-A-Traction hade Oskar suttit i rullstol idag!

I 20 år hade Oskar Norden, 58, plågats av en förlamande ryggvärk. Han behövde käppar för att gå och kunde inte klä sig själv. “När Oskar kom hem efter sin första behandling med Mastercare Back-A-Traction trodde jag knappt mina ögon!”, utbrast Gunnel Norden, Oskars fru. “Han klev ur bilen och bar en påse med matvaror inuti. Han har inte kunnat göra något sådant på flera år.” Tack vare den framgångsrika behandlingen med Mastercare Back-A-Traction har Oskar nu kunnat återuppta ett normalt liv. Han är nu en nöjd ägare av Mastercare Back-A-Traction och använder den minst tre gånger om dagen.”

Doris fick ett nytt liv.

Efter 20 år av konstant värk och smärta i knän, höfter och rygg befriades Doris Dahlqvist från ryggstöd och smärtstillande. “Mastercare Back-A-Traction har gett mig ett nytt liv. Utan det hade jag aldrig klarat mig!”

Kent Rohdin från Skövde, Sverige, var ett fall för operation med förestående välfärdspension. Efter fyra år av att ha blivit sjukskriven planerades en “fusionsoperation” och allt hopp om att Kent skulle komma tillbaka till jobbet igen var ute. Han är nu 56 år och kan jobba heltid. Kent säger “När jag fick möjlighet att prova Mastercare vände allt. Mastercare gav direkt positiva effekter på mina ryggproblem. Nu tränar jag konditionsträning fyra gånger i veckan och lever mer eller mindre ett normalt liv”.

“Jag mår inte helt bra och kommer med största sannolikhet aldrig att bli det, men tack vare Mastercare
Back-A-Traction Jag kan ägna mig åt manuellt arbete igen, vilket jag inte trodde på
var möjligt för några år sedan”.

“I september förra året introducerade du mig för Back-A-Traction. Min dagliga rutin sedan jag gjorde köpet har varit 10 till 5 minuter vid 15 graders inversion, plus en uppsättning av sex enkla ryggsträckningsövningar. Inom 30 dagar gick min smärtnivå från 8 till cirka 2.”

-Burk B. Brinton Jacksonville, Florida, USA

Allmän information för privata användare

Mastercare Back-A-Traction är en enkel, effektiv och prisvärd självbehandlingsapparat för dig som lider av rygg-, nacke-, axel-, höft- och knäproblem eller som vill förebygga sådana problem. Mastercare Back-A-Traction är den enda vetenskapligt testade och utvärderade inversionsprodukten på marknaden. Det har använts framgångsrikt över hela världen sedan 1987 av läkare, sjukgymnaster, kiropraktorer, naprapater etc. inom rehabilitering, behandling och friskvård med avseende på rygg-, nacke-, axel-, höft- och knäproblem. Även många tusen privatpersoner använder Mastercare i sina hem.

Mastercare-konceptet – som har utvecklats tillsammans med erfarna läkare och sjukgymnaster i Sverige – bygger på dekompression av diskar och leder i kombination med enkla terapeutiska övningar i 15º inversion. Dess rörliga ryggstöd förvandlar kroppsvikten till gravitationsdragkraft och övningarna görs i ett obelastat och smärtfritt läge, vilket generellt ger en dekompression i hela kroppen.

Effekter av att använda Mastercare Back-A-Traction:

Smärtlindring
Ökad vätska i leder och diskar och ökad syresättning
Näring in – slagg ut
Stretching och toning av muskler
Ökad blodcirkulation och rörlighet
En skön avkoppling i hela kroppen!
Förbättrade patientresultat

Fem minuter om dagen räcker för att lindra och förebygga följande problem:

Kronisk ryggsmärta (ländrygg, bröstkorg och livmoderhals)
Smärta i axlar och nacke
Träningsvärk
Diskbråck
Degenerativ disksjukdom
Ischias
Vissa whiplashskador
Bechterews sjukdom (även kallad Morbus Bechterew, Marie Strumpells sjukdom, reumatoid spondylit och ankyloserande spondylit)
Skolios
Trötthet i ryggen
Höftleds- och knäledsartrit (utslitna höfter och knän)
Osteoporos
Spinal stenos
Spondylolistes
Många posturala problem

Produkten är CE-märkt i Europa vilket innebär att den uppfyller kraven för
Medicinsk utrustning, klass 1.

Information:

Genom att göra dessa vittnesmål, referenser och artiklar tillgängliga, betyder det inte automatiskt att Mastercare AB rekommenderar eller godkänner någon av dessa anläggningar och deras behandlingsmetoder... Det är deras kommentarer och rekommendationer av Mastercare-produkter som vi vill lyfta fram!

Intresserad av att köpa en ryggbänk?

Andra användarröster