Användarröster

Sport

Logotyp - Atlanta Braves
"Veronica Shearouse från Swedish Backcare System, Inc. demonstrerar och tränar Mastercare Back-A-Traction hos the Braves"

Bobby Cox “Skipper” – Tidigare manager/huvudtränare:

“Mastercare Back-A-Traction har gjort underverk för mig och min familj.”

Chino Cadahia – Tidigare bänktränare:
“Jag och min fru börjar inte dagen utan det.”

Phil Falco – Styrke- och konditionscoach:
“Mastercare Back-A-Traction borde vara en integrerad del av allas vardag
träning och dagliga rutinprogram. Produkten är jättebra!”

Ulf "Lill-Pröjsarn" Nilsson med sin bänk

Tidigare professionell ishockeyspelare i Winnipeg Jets, New York Rangers och Svenska landslaget.

“Jag har använt det svenska ryggvårdssystemet från Mastercare för att få bästa möjliga avlastning av min rygg och leder.
Jag känner starkt att min regelbundna ryggträning har varit väl värt de få minuter som spenderats varje dag för att undvika stress, smärta och skador på min kropp.”

Quote from Prof. Dr. Ilija Jorga, Fodokan - Karate: (Belgrade, Serbia)
Thomas Klüft, Växjö, Sweden, Fitnessledare

“Förutom att sträcka ut och varva ner ryggen, gör bakåtvänd inversion det lättare för återgången till hjärtat och lungorna av venöst blod som sedan blir snabbare syresatt.”

Bengt-Åke Gustafsson med sin bänk

Bengt-Åke Gustafsson – Ishockeyspelare. Har spelat i NHL-Washington Capitals. 1995 rankades den bästa ishockeyspelaren i Sverige genom tiderna.

“Back-A-Traction har varit underbart för att hjälpa mig att återhämta mig från skadan. Jag går på Back-A-Traction före och efter mina träningspass för att lätta på trycket i ryggen. Känslan är värd allt i världen. “

Logotyp - LSU Athletic Training

Andy Barker, M.S., A.T., C. – Senior Associate Athletic Trainer
LOUISIANA STATE UNIVERSITY

“Mastercare Back-A-Traction har varit en integrerad del av vårt behandlings-/rehabiliteringsprotokoll för de flesta ryggskador som våra studentidrottare ådragit sig.

Det glidande ryggstödet förbättrar förmågan att utföra korrekt gravitationsassisterad dragkraft.”

Logotyp - Florida Panthers

David T. Smith – Tidigare tränare

“Florida Panthers har använt Swedish Inversion Stretch Machine i 4 år. Vi gillar den enkla användningen, plus de fantastiska resultaten den har gett oss för ländryggssmärta och höftspänningar eller skador.”

Thomas Gustafson med sin guldmedalj från OS

Thomas Gustafson
Trefaldig guldmedaljör vid OS:

“Efter femton år av hård träning och tusentals mil på vägen tänker jag på framtiden. Att undvika ryggproblem är ett stort steg mot ett hälsosamt liv.

Med masterprogrammet kan jag sträcka på ryggen naturligt. Det hjälper verkligen efter ett hårt träningspass. I kombination med avkoppling,
effekterna är fantastiska.”

Tre kronor - Svenska hockeylandslaget

“Mastercare ger ett lätt grepp i livmoderhalsen, bröstkorgen och ländryggen samt i höft-, knä- och fotleder. Detta har varit positivt både före och efter träning eller match. Jag rekommenderar starkt Mastercare – Svenska Hälsan Vårdsystem.It is an easy to use tool for training and rehabilitation. It is built from basic physiological laws and is also easy to use for the individual after just a short demonstration and introduction.”

Ulf Karlsson, Physiotherapist
The Swedish National Hockey team Tre Kronor

Som ni vet led jag av en nerv i kläm och diskbråck i ländryggen. Efter flera veckors användning av Back-A-Traction och följt din föreslagna träningsrutin när du ligger på glidplattformen; Jag fick en stor lättnad. Efter fortsatt användning kunde jag undvika ryggoperationer.

Ursprungligen köptes enheten för mitt personliga bruk. Men efter att ha upplevt sådana tillfredsställande resultat flyttade jag enheten till vårt gym så att våra medlemmar kunde använda den och jag skulle ha den tillgänglig för mig när jag var på jobbet. Ett antal av våra medlemmar använder Back-A Traction regelbundet och de flesta har haft fantastiska resultat. Alla de som använder det efter träning tycker att de har mycket mindre ont i ryggen.”

Ronald H. Bell, president
Gold’s Gym, Fitness och Aerobic Center
Sunny Isles Beach, Florida

Generell information

Mastercare Back-A-Traction är en enkel, effektiv och prisvärd självbehandlingsapparat för dig som lider av problem med rygg, nacke, axlar, höfter och knä eller som vill förebygga sådana problem. Mastercare Back-A Traction är den enda vetenskapligt testade och utvärderade inversionsprodukten på marknaden. Det har använts framgångsrikt över hela världen sedan 1987 av läkare, sjukgymnaster, kiropraktorer, naprapater etc. inom rehabilitering, behandling och friskvård med avseende på rygg-, nacke-, axel-, höft- och knäproblem. Också många tusen privatpersoner använder Mastercare i sina hem såväl som idrottare för att förbättra sina prestationer.

Mastercare-konceptet – som har utvecklats tillsammans med erfarna sjukgymnaster och läkare i Sverige – bygger på dekompression av diskar och leder i kombination med enkla terapeutiska övningar i 15º inversion. Dess rörliga ryggstöd förvandlar kroppsvikten till gravitationsdragkraft och övningarna görs i ett obelastat och smärtfritt läge, vilket generellt ger en dekompression i hela kroppen.

Effekter av att använda Mastercare Back-A-Traction:

Smärtlindring
Ökad vätska i leder och diskar och ökad syresättning
Näring in – slagg ut
Stretching och toning av muskler
Ökad blodcirkulation och rörlighet
En skön avkoppling i hela kroppen!
Förbättrad prestanda

Fem minuter om dagen – före och efter träning/match/tävling –
är tillräckligt för att lindra och förhindra följande problem:

Kronisk ryggsmärta (ländrygg, bröstkorg och livmoderhals)
Smärta i axlar och nacke
Träningsvärk
Diskbråck
Degenerativ disksjukdom
Ischias
Vissa whiplashskador
Bechterews sjukdom (även kallad Morbus Bechterew, Marie Strumpells sjukdom, reumatoid spondylit och ankyloserande spondylit)
Skolios
Trötthet i ryggen
Höftleds- och knäledsartrit (utslitna höfter och knän)
Osteoporos
Spinal stenos
Spondylolistes
Många posturala problem
Förebygger skador

Produkten är CE-märkt i Europa vilket innebär att den uppfyller kraven för
Medicinsk utrustning, klass 1.

Information:

Genom att göra dessa vittnesmål, referenser och artiklar tillgängliga, betyder det inte automatiskt att Mastercare AB rekommenderar eller godkänner någon av dessa anläggningar och deras behandlingsmetoder... Det är deras kommentarer och rekommendationer av Mastercare-produkter som vi vill lyfta fram!

Intresserad av att köpa en ryggbänk?

Andra användarröster